Barion Pixel
A szelíd megoldások támogatója
A szelíd megoldások támogatója

Kosár

 • Nyitvatartás
  • Hétfő : -
  • Kedd : -
  • Szerda : -
  • Csütörtök (ma) : -
  • Péntek : -
  • Szombat : -
  • Vasárnap : -
  Ezen a csomagponton nem érhető el az utánvétes fizetés!
  Átvétel itt
 • Sajnos a keresett kifejezésre nincs találat. Próbálj meg egy másik helyre keresni, vagy a térképen válassz ki egy hozzád közeli átvételi pontot

 • Szeretettel köszöntöm weboldalunkon!

  Hrachovina-Virág Éva vagyok, a Lélek Csepp megálmodója és gyártója.

  Feleség, két felnőtt gyermek édesanyja és kétunokás nagymama.

  Közel 25 éve dolgozom az egészségmegőrzés különböző területein. Természetgyógyász és életvezetési tanácsadóként, folyamatosan kerestem a megoldást, hogyan tudok még jobban, még szelídebben, személyre szabottan hatni a szervezetben zajló folyamatokra.

  Kerestem azt a pontot, ahol kíméletesen hatni tudunk az indítógombra. Arra a „piros gombra”, amely bekapcsolja a különböző riasztásokat a fejünkben és készen is van, a kis érzelmi csomagunk! A folyamat elindulásához elég egy hang, egy szó, egy illat, egy valós vagy vélt gondolat, történés. Máris beindul a körforgás. Magához láncol az érzés, nem enged, nem tudsz szabadulni. Ha tovább cipeljük ezt a lelki terhet, előbb utóbb megjelenhetnek a testi tünetek és nem is értjük mi történik velünk.

  Az évtizedek alatt segítségért, támogatásért és tanácsért hozzám forduló klienseim problémáit, a számtalan emberi sorsot, sokszínűséget és természetesen az éveim számából adódóan a saját „egyszer fent, egyszer lent” állapotaimat elemezve, jutottam el a lehetséges megoldásig.

  Rengeteg kutatás, tesztelés és újratervezés után született meg a végleges, egyedi receptúra alapján készített termék: a Lélek Csepp. A speciális összetételben lévő hatóanyagok és növényi rezgések (bioinformációk), a szervezet számára pont annyi támogatást biztosítanak, amennyi az adott személynek, az adott élethelyzetben szükséges lehet.

  Alkalmazása során, kisimítja és támogatja az idegrendszer és az immunrendszer működését. Simogatja a Lelket. Hosszútávon, közvetetten segítségünkre lehet az egészségünk megőrzésében, a betegségek megelőzésében.

  A termék mellékhatásmentes, nem telítődik a szervezetben!

  Azon dolgozom, hogy ez a termék minél szélesebb körben eljusson mindazokhoz, akik nyitottak arra a pluszra, arra a pici „megfoghatatlan” segítségre, amit ez a készítmény adhat. Legyen szó egészségmegőrzésről, kiegyensúlyozott állapot fenntartásáról, vagy akár különböző terápiák kiegészítéseként, segítve a hatékonyabb felépülést, jobb létet.

  Szívből kívánom, hogy a Lélek Csepp támogatásával Önnek is kiegyensúlyozottak legyenek a mindennapjai!

  Jó egészséget és boldog mindennapokat kívánok:

  Hrachovina-Virág Éva